Voor de afwerking van uw muren en plafonds heeft u een gladde ondergrond nodig. In dat geval kan u contact opnemen met Counye Lenz. Als ervaren stukadoor zijn wij de partner voor uw plamuurwerken in West-Vlaanderen.

Zowel plamuurwerken in nieuwbouw als renovatie nemen we voor onze rekening. We maken een planning op en zorgen er ook voor dat deze wordt nageleefd. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt en opgevolgd. Op die manier kan u genieten van een aangename samenwerking.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Plamuurwerken West-Vlaanderen

Plamuren zorgt ervoor dat alle oneffenheden of gaten in muren of plafonds worden weggewerkt, om een egaal oppervlak te bekomen. Op die manier kan u uw muur schilderen en heeft u een mooi effen oppervlak.

Voor plamuurwerken zijn wij actief in West-Vlaanderen. We gebruiken professionele materialen en hebben de nodige kennis om een goede afwerking te garanderen. Niet elke soort plamuur werkt namelijk even goed. Het is belangrijk dat er voor de optimale hechting en droging wordt gekozen. Zo zorgen we voor een egaal en mooi vlak resultaat.

Vrijblijvende offerte en contact

Staat u op het punt om uw muren onder handen te nemen? Contacteer ons dan voor al uw plamuurwerken in West-Vlaanderen. We helpen u graag verder.